Best i test høyttalere

Er du på utkikk etter nye, eksterne høyttalere til din PC? Vet du ikke hva du skal velge? Her har vi listen for deg!

Vi vil gå gjennom fem bruks- og priskategorier, og gi deg det beste alternativet. Vel bekommen!

Budsjett – Creative Gigaworks T20 Series II

Creative Gigaworks T20 Series II er en praktfull høyttaler for under tusenlappen.
Disse høyttalerne har et stilig svart design med noen gule deler, denne farge sammensetningen betyr at de ser bra ut i enhver situasjon, og bra ut på enhver pult.
De bruker BasXPort teknologi som gir dem balansert og fin lyd. En annen bra funksjon er at de kan kobles opp til to lydenheter, siden de har to lydinnganger. Dette gjør at du ikke må stresse over å bytte kabel hver gang du skal høre på lyd fra en annen enhet. Disse er definitivt et bra kjøp, spesielt med en prislapp på sju hundre kroner!

Billig og portabelt – Sweex USB 2.0 Speaker Set

Du er kanskje ute etter et par billige og lette høyttalere som du enkelt kan ta med deg? Da har Sweex en løsning!
Sweex USB 2.0 Speaker Set er de ultimate lette og portable høyttalerne. De får strøm fra USB, og de bruker en 3.5 mm lydinngang for tilkobling. Og det beste med disse er kanskje prislappen – kun 130 kr!
Til tross for veldig lav pris, er det mange som er fornøyde med lydbildet herfra!

Premium – Audioengine A2+

På den andre siden av prisleiet har vi Audioengine A2+. Disse er høyttalerne for dem som vil ha – og betale for – det beste av det beste.
Prislappen er 2.500 kroner – og slik høres de ut også! Dette er en av høyttalerne for PC som har fetest lyd. De kommer i et matt svart eller hvitt design, og de vil få enhver PC-pult til å se profesjonell ut.

Knallbra allrounder – Klipsch ProMedia 2.1

Etter vår mening så er Klipsch ProMedia 2.1 den beste høyttaleren på markedet. Lyden er rett og slett svært bra i forhold til prisen!
Frekvensen dens er på 31Hz til 20kHz, som uansett er maksimum et vanlig menneske kan høre. Disse høyttalerne kommer også i en trådløs versjon hvis du helst vil unngå rot i kablene.
Prislappen er 1.350 kroner for den kablede versjonen, og 1.700 kroner for den trådløse versjonen. Definitivt noe du burde vurdere om du vil ha god lyd uten å sprenge budsjettet ditt.

For spillere – Trust Gaming GXT 38 Gaming Speakers

Trust sin gaming høyttaler, GXT 38, er designet for folk som spiller mye data. Og det synes! Den har et rødt og svart design, som er veldig populært hos spill-entusiaster. Vi synes selv at den ser fantastisk ut!
Disse høyttalerne har bass- og volumkontroll på siden, noe som gjør at du har full kontroll over musikken. Denne modellen er også mer ENØK-vennlig enn andre høyttalere; med en gang den merker at den ikke er i bruk lengre, så slår den seg av og sparer strøm.
Disse høyttalerne foretrekkes gjerne av gamere som helst ikke vil ha på seg et headset når de spiller. Med en prislapp på 700 kr så er denne et veldig godt valg.

Sammenlign og prøv ut lyden!

Avslutningsvis tør vi minne på at èn og samme høyttaler godt kan gi ulikt lydbilde alt etter hvilken forskjellig PC, nettbrett eller mobiltelefon du kobler til som lydkilde.
Har du anledning til å gå i butikk og teste lyden og tilkoblingen fra duppeditten din før du kjøper, så vil dette alltid være en lur idè.

Privacy Policy