Nyttig spillutstyr

xbox-283116_640En gaming-PC og/eller en spillkonsoll må jo alltid være på plass for at man i det hele tatt kan si at man har et gaming-setup. Men hva slags andre ting kan det være kult å ha?

HEADSET

Et headset er jo alltid et must, og det er mye og velge i. Enten du går for Kingston sin allrounder, HyperX Cloud, som kommer med enestående lyd, og komfort for under tusenlappen. Eller om du går for Astro sine mer premium headset, i A40 og A50 serien, hvor du får med dockingstasjon og mikser.

VR

VR er det nye leketøyet for gamere, å sette seg inn i en virtuell verden er det neste skrittet innen gaming. Men billig er det slettes ikke. Det billigste VR headsettet som er designet for gaming, har en prislapp på 4500,-. Og det er det billige.

Playstation VR, Oculus Rift og HTC Vive er alle morsomme og spennende leketøy, men det er bare for gameren med en full lommebok, noe som også kan være en grunn til at VR ikke har tatt ordentlig av enda.

MEKKE EGEN KONTROLLER?

En kontroller kan alltid være fint å ha, enten du skal bruke den når du spiller på konsollen, eller om du skal bruke den når du spiller på PCen, siden ikke alle er like komfortable med en mus og et tastatur. Men selv om en kontroll kanskje kan være bedre for deg enn en must og et tastatur, så betyr det jo ikke at det er perfekt. Da har Xbox en løsning for deg.

Xbox Elite Controller er i bunn og grunn bare en Xbox One kontroll, men du kan gjøre så mye mer med den. Du kan selv skreddersy Elite Controller slik du selv vil ha den. Du kan bytte ut gummi-joystickene med metallvarianten, d-paden kan være formet som et plusstegn eller en plate, og triggerne kan ha ”hair trigger” funksjonen. Det er den perfekte kontrolleren for deg hvis du liker å ha ting finjustert akkurat for deg, men dessverre så kommer den på en litt heftig prislapp på 1200,-.

MUS

En ordentlig mus er essensielt for en PC gamer, det er jo tross alt halvparten av kontrolleren til PCen. Og det er veldig mye og velge i når det kommer til gaming mus.

På den ene siden har vi Razer sine Chroma mus, som egentlig bare er vanlig mus, men når de slås på så setter de i gang et ordentlig lysshow. Chroma musene kan blusse opp i alle regnbuens farger, eller så kan du sette det i din favorittfarge. Det koster kanskje litt mye når du tenker på hva du får med når du kjøper en Chroma mus, men det ser hvertfall pent ut!

På den andre siden så har vi MAD CATZ sine mus, disse musene kan du skreddersy selv etter dine behov, og som om det ikke var nok så er halvparten av musen bygget i metall. Det er en stødig mus, enten du velger å gå med den kablede varianten eller den trådløse, og musen vil garantert passe for deg, hvis du tar deg tid til å mekke den selv da.

TASTATUR

Tastatur er jo den andre halvdelen av kontrolleren til en PC gamer, og her er det også veldig mye å velge i.

De fleste som er seriøse når det kommer til PC gaming går for et mekanisk tastatur. Men selv om du velger et mekanisk tastatur er det mye å velge i. Vil du ha bakgrunns belyste taster, eller er ikke det så farlig? Hvilke mekaniske taster vil du ha?

Noen gode eksempler er jo Razer sine Chroma tastatur, hvor du kan selv velge lysoppsett til hver eneste tast. Også har vi kanskje kongen over mekaniske tastatur Corsair, som selger så og si hvert eneste mekaniske tastatur du kan tenke deg, enten det skal være lite og lett, eller stort og bakgrunns belyst, Corsair har alt.

Privacy Policy