Topp 10 mobiltelefoner

iphone-6-458159_1920Er du på utkikk etter en ny mobiltelefon? Men du vet ikke helt hvilken du skal velge?

Her er en gjennomgang av de de ti høyest rankede mobiltelefonene på markedet i Norge nå:

#10 – Motorola Moto Z Play

Motorola sin nye telefon er på listen fordi den har så smart tilbehør. Du kan enkelt gjøre telefonen om til en prosjektor, et kamera eller en musikkspiller, med hjelp av disse tilbehørene.

Et annet pluss er at telefonen er billigere enn de fleste andre smarttelefoner, men dessverre så er den ikke vanntett, prosessoren har støtt på noen problemer, og kameraet kunne desidert vært bedre, men i forhold til prisen, så yter den bra.
Koster fra kr 3.800 uten binding.

#9 – LG G5

LG er langt fremme i utviklingen med mye når det kommer til denne telefonen. Den kommer med to kameraer, batteriet kan byttes ut og masse mer.

Telefonen yter bra, men batteriet holder ikke lenge, vi setter pris på at LG prøver noe nytt, men fungerer det?
Koster fra kr 4.200 uten binding.

#8 – OnePlus 3

OnePlus 3 er den perfekte telefonen for deg som har lyst på en premium smarttelefon, men ikke har lyst til å bruke altfor masse penger.

Dessverre så kommer telefonen uten ekspansjonsplass for mikro-SD kort, og batteriet varer bare i litt over en dag, men den er absolutt verdt pengene.

Koster fra kr 5.400 uten binding.

#7 – HTC 10

HTC 10 er den perfekte telefonen for deg som elsker musikk. Lyden på telefonen er enestående, både med og uten øretelefoner.

Dessverre så er ikke kameraet det beste, men hvis er musikk din greie så burde du absolutt gå for denne.
Pris fra kr 6.000 uten binding.

#6 – Google Pixel

Google har nå lansert sin telefon, Google Pixel, og den er et beist. Telefonen kjører ekstremt bra, og ser ikke så verst ut heller.

Dessverre så er den veldig dyr, og batteriet kunne vært bedre, men er du ute etter et kraft beist så er dette noe for deg!
Koster fra kr 8.500 uten binding.

#5 – Motorola Moto Z

Offisielt verdens tynneste smarttelefon, men det kommer på bekostningen til batteriet og at det mangler en 3.5 mm lydinngang.

Den er kompatibel med de samme tilbehørene som Motorola Moto Z Play, og hvis du er ute etter en lett smarttelefon, så er dette definitivt noe for deg.

Pris fra kr 6.000 uten binding.

#4 – iPhone 7

Den nye iPhonen kommer dessverre ikke med noen store oppgraderinger fra forrige generasjon, men det betyr ikke at det er en dårlig telefon. Den er kraftig og kameraet dens yter godt i dårlig lys.

Hvis du har en iPhone 6S så er det ingen vits i å oppgradere, men hvis du har en iPhone 6 eller eldre så kan dette være en god oppgradering.

Koster fra kr 7.000 uten binding.

#3 – iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus er den desidert beste iPhonen på markedet. Den er veldig kraftig, og kameraet er enestående. Den er også vannavstøtende og tåler en god dusj.

Dessverre så er denne i det dyreste laget, og den mangler også en 3.5 mm lydinngang.

Pris fra kr 8.800 uten binding.

#2 – Samsung Galaxy S7

S7 har et veldig pent design, og den er vannavstøtende. Du kan ekspandere lagringsplassen med micro-SD kort, og kameraet er enestående.

Dessverre så ligger denne på en heftig pris, og den tiltrekker seg fingermerker som bare rakkeren.

Mobilen koster fra kr 5.400 uten binding.

#1 – Samsung Galaxy S7 Edge

Den desidert beste smarttelefonen på markedet nå. Kameraet og skjermen er begge veldig bra og pene. Designet er også vakkert.

Prisen er det eneste som holder denne telefonen igjen, men de fleste vil være fornøyde med å lange ut pengene denne telefonen koster, når man ser at den er nesten perfekt.

Mobilen prises fra kr 6.100 uten binding.

Privacy Policy